Icebox filozofija

Icebox filozofijaNaša filozofija je jednostavna - izabrati najkvalitetnije sirovine, napraviti vrhunske ukuse sladoleda i smrznutog jogruta i spakovati ih u kutijicu.

Svi smo mi različiti, i ne postoje univerzalni omiljeni ukusi. Da bi svako pronašao baš ono što mu odgovara, Icebox neguje kreativnost, i svako od Vas ima mogućnost da kreira svoju omiljenu kombinaciju.

Mi Vam nudimo veliki izbor sladoleda, preliva, svežeg voća, omiljenih slatkiša a Vi eksperimentišite svojim čulima dok ne dobijete "must have" kombinaciju.

Kreirajmo zajedno, svaka Vaša sugestija je dobrodošla.  :)

Mi Vam od prvog dana našeg postojanja garantujemo svež proizvod vrhunskog kvaliteta, spremljen sa puno veštine i ljubavi.

Naši majstori učili su od najbojih, Mec3 -a i Pregel-a. Naš tim je mlad, kreativan, pun pozitivne energije i zato su naši slatki proizvodi postali prepoznatljiv brend, a naši proizvodi prate vašu energiju, trendove i menjaju se u skladu sa istim.

Nudimo Vam obične i neobične ukuse. Za one koji ne žele ili ne mogu da uživaju u poslastici bez ograničenja nudimo veliki izbor sladoleda koji su od 100% voća, sladolede bez mleka, bez šećera ili bez glutena.

Vaš osmeh je naša naveća nagrada, to je emocija samo najbolje poslastice.

 
Back To Top